Energieglas
… het glas voor mens en milieu

In de huidige tijd moeten we met name aan de warmte-isolatie steeds hogere eisen stellen. Daarom geldt dat we steeds nieuwe producten met verbeterde innovaties moeten ontwikkelen.
Dankzij nieuwe technologieën kunnen steeds betere soorten isolatieglas ontwikkeld worden.

Het belangrijkste voor de warmte-isolatie is de warmtedoorlatingscoëfficiënt, de Ug-waarde. Hoe lager deze waarde, hoe meer energie bespaard wordt. Met de nieuwe UNIGLAS | TOP Premium 1.1 brengen wij de op dit moment meest efficiëntie oplossing op de markt voor de minimalisering van het energieverlies bij standaardgebouwen. Met een Ug-waarde van 1,1 – overeenkomstig de aangescherpte Europese standaards – is het ons gelukt, met UNIGLAS | TOP Premium 1.1 een optimale warmte-isolatie te verkrijgen.

Stijgende energiekosten en een groot milieubewustzijn eisen efficiënte maatregelen voor energiebesparing op het gebied van wonen en werken. UNIGLAS biedt met de nieuwe UNIGLAS | TOP-productserie een uitstekend alternatief voor de gebruikelijke soorten isolatieglas.

Minimale emissies - maximale milieubescherming
De eisen aan modern isolatieglas zijn de laatste jaren sterk veranderd. Als geschikte component voor passiefhuizen zet UNIGLAS | TOP 0.6 3-voudige beglazing nieuwe maatstaven. Het beschikt niet alleen over een zeer goede warmte-isolatie maar is ook in staat, passief gratis energie door zonnestraling te winnen. Dit gebruik van de zon heeft een positief effect op de energiebalans, en waardevolle ressources worden gespaard.

 PDF Download UNIGLAS | TOP Hoog Rendement Beglazing

Om de bestanden te kunnen openen heeft u Adobe Acrobat Reader nodig.  

 

Glasmontage Zutphen

Zweedsestraat 2.3
7202 CK Zutphen

Telefoon 0575-545747
Mobiel 06-25251912
Fax 0575-518258

 

 

 

 
Copyright - Glasmontage Zutphen - 2018